L-am preluat si il transmit mai departe. Bafta tuturor!

CONCURS INTERNAȚIONAL DE POEZIE
„ÎNsemnul literar”

Asociaţia ASUM din Piatra Neamț, România, organizează Ediţia a I-a a Concursului Internațional de Literatură „ÎNsemnul literar”, adresat atât scriitorilor care nu au debutat în volum, cât şi celor care au debutat în volume colective sau antologii, membri sau nu ai Uniunii Scriitorilor din România. Nu există limite de vârstă. Sunt acceptați români de pretutindeni. Nu este impusă participarea la decernarea premiilor. Acestea le vor fi trimise câștigătorilor prin poștă, la adresele menționate în CV-urile literare.
Regulamentul concursului:

Concurenţii vor trimite un grupaj de 5 poeme, din care: două vor avea ca temă iubirea, unul va avea temă liberă, iar celelalte două vor fi inspirate de natură. Fiecare concurent va prezenta un CV în domeniul literar și va achita o taxă de 25 lei, ce va fi vărsată în contul Asociației ASUM:
RO03RZBR0000060006593526
Deschis la BANCA Raiffeisen BANK – SUCURSALA Agenția Raiffeisen BANK, Piața Ștefan cel Mare, PIATRA NEAMȚ.
Menționăm că taxa de participare va avea dublă utilizare, și anume, pentru acoperirea cheltuielilor de organizare a concursului, precum și pentru sprijinirea unor copii defavorizați din mediul rural, în cadrul unui proiect social ce va fi prezentat ulterior pe această pagină.
Jurizarea se va face pe bază de punctaje individuale ale membrilor juriului, care se vor centraliza la final pentru stabilirea câștigătorilor. Juriul va fi alcătuit din persoane cu palmares în domeniul literar, ce vor fi prezentate înainte de începerea evaluării concurenților.
Premiile acordate :

Premiul I: 700 lei;
Premiul II: 500 lei;
Premiul III: 300 lei:
Mențiunea I: 150 lei:
Mențiunea II: 100 lei.
Se vor acorda o serie de premii speciale, în bani sau în obiecte, din partea sponsorilor.
Toți participanții a căror lucrări vor fi cotate între notele 7 și 10, vor fi publicați în volumul colectiv ce va marca prima ediție a Concursului Internațional de Literatură „ÎNsemnul literar”.
Materialele pentru concurs vor fi trimise în intervalul 9 februarie – 9 aprilie 2015, pe una dintre adresele:
gabrielagalban@yahoo.ro , asum_neamt@yahoo.com

Câştigatorii vor fi anunțați pe data de 19 aprilie, în cadrul aceastei pagini .
Amănunte privind festivitatea de premiere, publicarea volumului colectiv și altele, vor fi publicate în pagină și aduse la cunoștință premianților în timp util.
Relaţii şi informaţii suplimentare, Gabriela Galbăn: gabrielagalban@yahoo.ro

Reclame